Vrijdag 2 november 2018 t/m 26 april 2019
Verkoopseizoen fruitbomen en –struiken begint in november. De bomen komen uit de volle grond. Tot eind april kan er geplant worden. Hoe eerder hoe beter. Vrijdag en zaterdag open van 9.00-17.00 u en op afspraak.

Zondag 23 juni 2019
Open Dag Blauwe Huis
We nemen aardbeiplanten en diverse kleinfruit-planten mee. Ook wat fruitbomen in pot om het geheel compleet te maken en niet te vergeten onze jams en sappen.

www.stichtinghetblauwehuis.nl

Eind juni 
Rode bessen beginnen te rijpen. Onze kraam staat weer aan de weg met fruit dat rijp is, blauwe bessensap, jams en informatie. De picknicktafel staat klaar als rustpunt voor fietsers en andere bezoekers.

Juli
Kruisbessen en zwarte bessen komen de rode bessen vergezellen.

Juli tot september
Blauwe bessen zijn rijp! De grote oogst gaat beginnen. Als het mee zit hebben we zelfs nog tot half september blauwe bessen. U kunt terecht voor zelfpluk.

Half augustus
De bramen komen eraan. In doosjes vindt u ze in onze kraam. Wilt u zelf plukken? Ook dat is mogelijk. Informeer even of er voldoende rijp zijn!

ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019                                      OVERDRACHTSFEEST met al het goede van het land                     

Feestelijke overdracht van Kwekerij De Vrolijke Noot aan Esther en Ties Betjes. Met vruchtbomen en hun vruchten, noten, blauwe bessen, bramen, zelfpluk, rondleiding, natuurexcursie, snoeidemonstratie, verkoopkramen, lekkere hapjes, muziek en nog veel meer! Van 10.00 u – 17.00 u.

pavaljoen_cursussen