Vrijdag 1 november 2019 t/m eind april 2020
Verkoopseizoen fruitbomen en –struiken begint in november. De bomen komen uit de volle grond. Tot eind april kan er geplant worden. Hoe eerder hoe beter. Vrijdag en zaterdag open van 9.00-17.00 u en op afspraak.

Door het vroege voorjaar is de winkel vanaf 9 april 2020 gesloten! In november gaan we weer open…

Eind juni 
Rode bessen beginnen te rijpen. Onze kraam staat weer aan de weg met fruit dat rijp is, blauwe bessensap, jams en informatie. De picknicktafel staat klaar als rustpunt voor fietsers en andere bezoekers.

Juli
Kruisbessen en zwarte bessen komen de rode bessen vergezellen.

Juli t/m augustus
Blauwe bessen zijn rijp! De oogst gaat beginnen. Als het mee zit hebben we tot eind augustus blauwe bessen. U kunt terecht voor zelfpluk.

Half augustus
De bramen komen eraan. In doosjes vindt u ze in onze kraam. Wilt u zelf plukken? Ook dat is mogelijk. Informeer even of er voldoende rijp zijn!

ZONDAG 1 SEPTEMBER 2019                                      OVERDRACHTSFEEST met al het goede van het land 

Feestelijke overdracht van Kwekerij De Vrolijke Noot aan Esther en Ties Betjes. Met vruchtbomen en hun vruchten, noten, blauwe bessen, bramen, zelfpluk, rondleiding, snoeidemonstratie, verkoopkramen, lekkere hapjes, muziek en nog veel meer! Van 10.00 u – 17.00 u.

Juni 2020
Open Dag Blauwe Huis
We nemen aardbeiplanten en diverse kleinfruit-planten mee. Ook wat fruitbomen in pot om het geheel compleet te maken en niet te vergeten onze jams en sappen. www.stichtinghetblauwehuis.nl

pavaljoen_cursussen