Activiteiten

WORKSHOP

Hieronder ziet u het overzicht van de gegeven workshops.

Appel- en perenbomen snoeien.
Op de workshop appel- en perenbomen snoeien krijg je eerst theorie over het snoeien. Daarna ga je daadwerkelijk de boomgaard in om de theorie in de praktijk te brengen. Tijdens de workshop is er tijd voor al je vragen.

Donderdag 1 februari 2024, van 9.30 uur tot 13.00 uur
Donderdag 15 februari 2024, van 9.30 uur tot 13.00 uur

Een workshop kost 50,- p.p. inclusief koffie of thee met wat lekkers en een hand-out van de theorie.

Kleinfruit, appel – en perenbomen snoeien.
In deze dag workshop krijg je informatie over het snoeien van kleinfruit, appel- en perenbomen. We gaan de bessenstruiken, en daarna eten we een vegetarische, biologische lunch. Na de Lunch gaan de handen uit de mouwen in de boomgaard! Kosten zijn  inclusief de lunch, hand-outs, koffie en thee.

Ent workshop
De meeste fruitbomen zijn ge├źnt. In deze workshop krijg je informatie over verschillende manieren van enten, waarom je ent en hoe. We oefenen een paar keer en dan ent je je eigen boom!

Alle workshops gaan door bij een minimaal vijf en maximaal 10 deelnemers. Zijn er veel deelnemers, dan plannen we een extra dag in. Je inschrijving is definitief na betaling. Mocht de workshop door weersomstandigheden niet door gaan, verzetten we de datum. past dit niet krijg je natuurlijk je geld terug. De inloop is een half uur van tevoren. Zorg voor warme kleding! Het kan behoorlijk koud zijn.

Donderdag 29 februari 2023, van 9.30 uur tot 13.00 uur

Een workshop kost 50,- p.p. kosten zijn  inclusief 1 appel- of peren onderstam, enthout, en natuurlijk koffie of thee met wat lekkers.
Laat van te voren weten of je een appel of peer wilt!