Nieuwbouw

Sinds we het bedrijf hebben overgenomen willen we er wonen. Dit om de redenen dat we daarmee deel worden van de kringloop binnen ons bedrijf, en dat een bedrijfswoning ons bedrijf toekomstbestendig maakt, dit word gewaarborgd door de pacht van Stichting BD Grondbeheer.

Passend bij ons bedrijf gaan we met natuurlijke producten bouwen; met strobalen, leem en houtskeletbouw. We hebben een heel traject afgelegd, met de architect, de gemeente en geldverstrekkers om dit rond te krijgen. We zijn er nog niet helemaal; we hebben nog € 100.000,- nodig voor het bouwen van het gebouw. Daarvoor vragen we 100 mensen deel te nemen om € 1.000,- aan ons te lenen en zo een baaltje bij te dragen. Hiermee maken we ons biodynamisch bedrijf klaar voor de toekomst. Deze 100 mensen kopen een of meerdere certificaten met een looptijd van 15 jaar met 3% rente, of 20 jaar met 3,5% rente. Na het tekenen van de geldleen overeenkomst en de betaling ontvangt u het unieke certificaat. Wilt u zo’n certificaat, dan kunt u hieronder het formulier invullen en nemen we contact met u op.

    Op de aanvraag zijn voorwaarden van toepassing. Deze kunt u op deze pagina inzien en lezen. Als u uw aanvraag verstuurt betekent dit dat u instemt met deze geldende voorwaarden.